hemma

trött godnatt

Hejdå macken!

Åker till stockholm imorgon så jag måste verkligen sova nu!! ska kolla sista avsnittet av Greys nu också!!

pusss kommer tillbaka snart!!


Greys

Kollar Greys och det är så sjukt spännnade att jag håller på att ramla av soffan! mina nerver klarar inte av det här..nu är det reklam herrejössös!!! andas andas andas!!!

Sista ultraljudetTycker ändå att hon är lite lik mig faktiskt!! hahahh
Nu skulle jag vilja att hon kom ut!!
komsi komsi....eller vänta gärna tills efter flytten så du får ett fint rum!

Nu ska vi sova, så sluta slå mig jäntunge!

Hon är en bebis version av Bruce Lee
Nöjd

Har varit på mitt sista ultraljud idag och allt var jättebra med bebisen!! Fick även se henne i 4d vilket var fantastiskt. På en av bilderna räcker hon finger, vilket är jävligt coolt hahah. Efter de underbara nyheterna så bestämde jag mig för besöka babyproffsen och Frida(hon jobbar där). Handlade på mig en massa nödvändiga saker. Om ni ska köpababysaker måste ni besöka babyproffsen på Dalaplan i malmö. Bästa servicen! Fick även med mig ett fantastiskt spjälsängskydd och sänglakan. Heja Finland och mumintrollen! Köpte även några diinglisar, det fick bli kossan otroligt söta. Jag fick även den trevliga nyheten att min barnvagn har kommit, snacka om götte dag. Åkte sedan hem till min mamma och lille Alex. Fick titta på är han spelade Indiana Jones. Efter det gick vi på promenad i Svedala och sen käkade vi en varsin glass. Mummmssss!!! Glömde säga att mitt babygym som jag beställde också har ankommit. Sjukt bra dag!

Imorgon ska jag titta in på jobbet och ta en fika! Gick förbi där nyligen och det ser riktigt fint ut! Valli gör ett grymt jobb! Halååå hon är faktiskt inredare! Nej nu ska jag sova för jag ska upp tidigt och gå ut på stan.

Haj!!

 
babygym från fisher price

Natti natt!!


Det stör mig..

Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett tag men jag har slappat hela dagarna och faktiskt inte haft lust att skriva. Nu har jag samlat lite inspiration och vilat upp mig reält.

I lördags var jag ute och gick i det fina vädret och mötte ett demonstrationståg. "Länge leve Palestina, krossa Israel" skek dem. Fan vad brutalt "krossa Israel" varför då? varför inte leva tillsammans istället?, kunde man bara inte demostrera för fred. Det väcker ännu mer hat att andvända orden "krossa Israel". Jag känner sympati för båda sidor faktiskt. Jag avskyr fega jävla självmordbombare och jag hatar verkligen politiskt maktmissbruk. Det värsta av allt är att det alltid är  oskyldiga som får lida. När ska folk förstå att det är religion som är problemet i nästan alla krig och konflikter. Vad som krämmer mig mest av det här är de brutala islamisterna som finns överallt. Hela kulturen och religionen är skruvad. Jag är är mycket mycket oroad över de här människorna. Jag är emot alla religioner och sekter. Men det är något väldigt skrämmande över själva islam. Nu tänker många av er som läser "det är inte religionen det är fel på, felet är att den misstolkas" hmmm jo till en viss del kanske, men då har vi ett jävligt stort problem, dessa människor kan inte läsa eller skriva, då kan man ju för fan tuta i dem vad som helst. Och det är problemet, okunskap= hjärntvätt.

Det stör mig när folk spinger runt och skriker att dem ska krossa en hel nation, det stör mig att det finns så mycket hat, det stör mig att det bara kommer att bli värre nu, det stör mig att att en kvinna från Palestina ska leda en demostration för rättvisa och mot förtryck med slöja på huvudet, det stör mig att människor kommer att bli upprörda över det jag skriver och kanske kränka min yttrandefrihet.  Det stör mig!!

 

 
Oj Che Guevara fick vara med på ett hörn i Palestinakonflikten.

Natti Natt!

Love it!Har budat på denna stolen men förlorade tyvärr! Nu måste jag hitta mig en annan! Vad annars ska man sitta och amma?

Puss


vilken dag..

jag berättar om den imorgon.


natti natt


Gravidkilo

Hej jag ska inte skriva så  mycket för jag är trött! suttit i solen hela dagen.

Jag har tänkt på en grej, eller mer en sak som gör mig irriterad mest. Det är människor som tar sig friheten att kommentera ens utseende när man är gravid. Jag fattar hur människor vågar?! jag anser att jag är jävligt stark när det gäller det där, men kan inte låta bli att bli förbannad på folk som håller på. Eller rättare sagt jag blir arg på människors dumhet. Varför är vikten det väsentliga under en graviditet eller under livet överhuvudtaget? När man läser en viss Katrin Z blogg så är det det enda som hon skriver om vikt vikt vikt. Tidningar skriver  "Linda Rosing gick ner sina graviditets kilon på 6 månader" jag fattar inte varför folk tar intresse av någons vikt?. Finns det inte viktigare saker att bry sig om i livet? Har vi blivit så besatta av vikt att vi måste uttrycka våra åsikter till gravida också. Har vi inte det tufft nog under 9 månader som det är? Vi vet att vi går upp i vikt! Vi måste gå upp i vikt och hur mycket vi går upp har inte någon med att göra. Helt plötsligt är det okej att fråga en kvinna hur mycket hon väger, när blev det ok? och varför är frågan viktig att ställa?. Är det svenskt beteende? eller gör man det i alla länder? Känns inte som det.

Blir bara så jävla trött på människor som tar sig friheten att kommentera ens utseende överhuvudtaget. Jag skiter ärligt talat hur mycket jag har gått upp, jag frågar inte ens min barnmorska längre. Jag vägde mig aldrig innan min graviditet så varför ska jag göra det nu? Jag skiter väl om jag går upp 40 kilo, bara jag och mitt barn mår bra. Jag bryr mig inte om när min familj skojar med mig om min aptit för det är något alla i min familj har. Jag skiter i alla historier från icke gravida personer som låter- "jag känner en gravid kvinna som tränade thaiboxning fram till förlossningsdagen"

En dag kommer ni få äta upp era egna ord bitches mohhaaa

påtal om att äta, en glass hade smakat nu!Mummmsssss, and i can...

Klättra i träd!!Det var grillning i Slottsparken med Annie och Sara, och jag hade kameran framme för att fånga några otroligt roliga ögonblick. Men också några väldigt fina. Hopppas ni tycker om dem tjejer! Nu ska jag gå och lägga mig, är lite känslomässig just nu. Det  är väl antagligen gravidhormonerna.

Natti natt på er!


En solig dag

Fan vad skönt det är att vara ledig. Man kan göra vad man vill, det är så fantastiskt. Idag har jag faktiskt solat på uteplatsen och fått lite färg. Härligt med sommar så jävla synd att vi inte har så lång sommar i Sverige. Spanien hade varit perfekt att bo i. God mat, trevliga människor och bra väder.  Imorgon ska jag ta bussen till stugan och så ska jag ligga där och götta mig. I helgen ska vi nog köpa pool, jag hoppas på det iallfall. Jag vet fan inte vad jag har kvar att inhandla till bebisen. Jag har spjälsäng och skötbord kvar hmmm jag måste kolla listan igen. Ja ja nu ska jag fixa till mig lite för jag ska till slottsparken och grilla med mina fina töser. Imorgon ska jag titta förbi Baltzsarbaby (high fashion for kids) fick ett dajligt presentkort av Magnus på 600kr därifrån. Gillade hans kommentar när han var där "600, räcker det typ till ett par strumpor här eller?!" hahhaaah.
Skriver kanske mer sen om jag hinner.

Tjingeling!


Bilder i regnetOtroligt vad allt har växt i stugan! jag är väldigt imponerad.
Idag är det sista avsnittet av Desperate!! spännande...

RSS 2.0